Camdaki Kız Dizisinin Konusu Nedir? Oyuncuları Kimler?


Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisi, psikiyatrist yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanına dayanarak hazırlanıyor. Televizyon ekranlarının en sevilen yapımlarından birisi olan Camdaki Kız, 2021 yılından bu yana izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Perşembe akşamlarının iddialı yapımlarından olan Camdaki Kız dizisine ve yapım ekibine biraz daha yakından bakalım. Detaylar yazımızın devamında…


 

8 Nisan 2021 tarihinden bu yana Kanal D ekranlarında yayın hayatına devam eden Camdaki Kız, şu sıralar ikinci sezonu ile izleyici karşısına çıkıyor. Diziye hayat veren Gülseren Budayıcıoğlu’nun kaleme aldığı Camdaki Kız romanı, daha önce Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan İstanbullu Gelin ismiyle televizyon ekranlarına yansımıştı. Türkiye televizyonlarının en iyi uyarlama dizileri arasında gösterilen Camdaki Kız, çok sayıda ünlü ismi kadrosunda bir araya getiriyor.

 

 

Camdaki Kız Dizisinin Yapım Ekibi

 

Yapım sorumluluğunu O3 Medya isimli şirketin üstlendiği dram türündeki Camdaki Kız dizisinin yapımcılığını Onur Güvenatam yürütüyor. Senarist olarak Yeşim Aslan ve Seda Altaylı Turgutlu görev alırken, dizinin yönetmen koltuğunda Nadim Güç yer alıyor.  Bölüm süreleri ortalama 120 dakika olan dizinin müziklerini ise Fırat Yükselir hazırlıyor.

 

Camdaki Kız Dizisinin Oyuncu Kadrosu

 

Dizinin ana karakteri olan “Nalan İpek Koroğlu”nu Burcu Biricik canlandırıyor. Burcu Biricik, dizinin başrollerini “Sedat Koroğlu” karakterini canlandıran Feyyaz Şerifoğlu ile paylaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler arasında ise Devrim Yakut, Hamza Yazıcı, Şerif Erol, Hande Ataizi, Feri Baycu Güler, Enis Arıkan, Tamer Levent, Selma Ergeç ve Nur Sürer bulunuyor.

 

 

Camdaki Kız Dizisinin Konusu

 

Koroğlu ailesinin tek çocuğu olan Nalan İperk Koroğlu, el üstünde büyütülmüş, en iyi okullarda okutulmuş ve iyi derecelerle mezun olmuştur. Bu dünyalar tatlısı, sıcakkanlı, genç ve güzel kadın, eğitiminin ardından Koroğlu şirketinde mimar olarak çalışmaya başlar. Bu sıralarda Sedat Koroğlu ile tanışarak ilişkiye başlayan Nalan, kendisini evlilik hazırlıkları içerisinde bulur. Evliliğin büyüsüne kaptırmış, tozpembe bir dünyada yaşarken geçmiş yavaş yavaş su yüzüne çıkmaya başlar.

 

Perşembe akşamları saat 20.00’de Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinin yeni bölümünü canlı izlemek için lütfen linke tıklayınız.

 

 


19.02.2022